Fruitsalade met mascarponecrème

Gepubliceerd op 29 januari 2019
1 minuut

Heel veel studenten hebben ondertussen gedaan met blokken of het laatste examen is toch in zicht. Zowel voor zij die nood hebben aan een opkikkertje, als zij die gewoon terug van het mooie leven willen genieten, geven wij het geheime recept van onze fruitsalade met mascarponecrème weg. Easy to make, lovely to eat.

Ingrediënten (4 personen)

  • 1 mango
  • 1 granaatappel
  • 1 vanillestokje
  • 3 eetlepels suiker
  • 100g mascarpone
  • 150ml slagroom
  • 4 speculooskoekjes

Bereiding

  • Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap er de zaadjes uit.
  • Voeg dit samen met 3 eetlepels suiker toe aan de mascarpone en klop los.
  • Klop de slagroom stijf en schep door het mascarponemengsel. Zet koel weg.
  • Schil de mango, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in blokjes.
  • Halveer de granaatappel, breek in stukken en maak de pitjes los.
  • Meng de stukjes mango en 4/5 van de granaatappelpitten in een kom.
  • Verkruimel de speculooskoekjes en hou bij in een apart kommetje.
  • Schep de fruitsalade in glaasjes en lepel de mascarponecrème erover.
  • Werk af met de verkruimelde speculoos en extra granaatappelpitten.

Eet smakelijk!

Geschreven door
Managing Director

Heb je een vraag of een opmerking die je graag kwijt wil?

Stuur ons een e-mail via onderstaand formulier en we behandelen je bericht zo snel mogelijk!

Nog meer tips, tricks en inspiratie!